Van Lier Schoenen kunnen altijd

Door mijn ervaringen in de mode industrie deel ik graag met anderen de informatie die ik tegenkom! In deze blog heb ik gekozen voor Van Lier Schoenen. Sinds 1815 bestaat dit merk al. Van Lier Schoenen staat bekend als een echt familiebedrijf, met ambachtelijk vervaardigde nette schoenen en plantaardig gelooide lederen herenschoenen. Ik heb de schoenen eens goed bekeken en doordat er een complex productieproces aan te pas komt, volgens de Italiaanse traditie, ben je verzekerd van een ultieme pasvorm. Optimaal comfort staat bij dit merk ook echt centraal, wat direct ervaren wordt bij het dragen van deze schoenen.

Uniek karakter met Van Lier Schoenen

Van Lier Schoenen staat bekend om het unieke looiproces. Dit proces neemt ongeveer 100 dagen in beslag en dit geeft het leer een uniek karakter. Een ander voordeel van dit merk is dat het leer 100% biologisch afbreekbaar is. Mannen die op zoek zijn naar stijlvolle, exclusieve schoenen maken een goede keuze door Van Lier schoenen te kopen! Er is een ruim assortiment beschikbaars met stijlvolle nette schoenen, instapschoenen en veterschoenen, volop keuze dus.

Volop keuze Van Lier Schoenen

Er is volop keuze bij dit merk. Er zijn tevens comfortabele sneakers verkrijgbaar. Zorg daarom ook dat je op je gemak rond gaat snuffelen en bekijkt welke kleuren en modellen je aanspreken. Schoenen zijn persoonlijk, je koopt ze omdat ze bij je passen en omdat ze comfortabel dragen. Of je nu voor je vrije tijd of voor je werk schoenen zoekt, Van Lier Schoenen heeft het allemaal voor je. Volg mijn tip op, bekijk de huidige collectie, maak je keuze en veel draagplezier!

augustus 27th, 2015 by