G-star jeans: nog altijd even populair?

Het merk G-Star is afkomstig uit Nederland. Met z’n allen mogen we best trots zijn op dit kledingmerk, omdat G-Star over de gehele wereld bekend is. Of je nu een spijkerbroek van dit merk wilt kopen in Japan of Zuid-Afrika, of je nu een T-shirt wilt aanschaffen in de Verenigde Staten of juist in Rusland: in al deze landen worden er producten van G-Star verkocht. Een van de populairste artikelen van G-Star is door de jaren heen de G-Star jeans geweest. Of deze spijkerbroek van G-star nog altijd zo populair is, weet ik niet. Vandaar dat onze blog van Print A Shirt vandaag gaat over de alom bekende G-Star jeans.

G-star jeans

Een G-star jeans herken je overigens uit duizenden. Je hoeft maar op straat te kijken en bij negen van de tien G-star jeans die je voorbij ziet komen zal je direct denken: dat is een G-star jeans. Hoe zo’n spijkerbroek er precies uitziet? Op de achterkant is er vaak wel wat van het merk zichtbaar. Daarnaast maakt G-star ook gebruik van meerdere zakken, terwijl spijkerbroeken van het merk Levi Strauss dat bijvoorbeeld helemaal niet doen (zij maken gebruik van de gebruikelijke zakken: twee broekzakken en twee kontzakken. Overigens zijn er ook broeken te vinden die slechts een kontzak of helemaal geen kontzak hebben).

Populariteit

Dan nu naar de populariteit van de G-star jeans. Want vroeger was dit by far het best verkopende kledingstuk van G-star. Tegenwoordig is dat nog maar de vraag, omdat G-star veel meer kledingstukken verkoopt. Door de toegenomen aantallen webshops, is het ook moeilijk te meten hoeveel artikelen van G-star er precies verkocht worden. Het is namelijk zo dat niet al die webshops in handen zijn van G-star (sterker nog: bijna geen een).

september 29th, 2015 by